Siç ta merr mendja, java e modës në New York do të paraprijë një pjesë të mirë të trendeve që do të na vijnë

Java e Modës është treguar shumë e guximshme sa i përket aksesorëve. Nga vathët gjigandë, gjerdanët e trashë, shajet e deri te rripat e mesit, aksesorët e këtij sezoni duket se kanë ‘krijuar’ gruan e fortë e të pavarur.

Këtë sezon duket se asnjë aksesor nuk është shumë apo i ekzagjeruar, dhe aksesorët që kanë komanduar pistën e pasarelës në New York Fashion Week janë si më poshtë: