0Shares

Google Nexus 7, pajisja e cila ëshë krijuar nga Asus, pas daljes në treg është bërë një tablet Android mjaft i suksesshëm.

Së fundi Asus ka lajmëruar se pajisja Nexus 7, në tetor të këtij viti ka arritur të shitet në 1 milion njësi.

Përderisa Google është duke shitur rreth 1 milion pajisje Nexus 7 për çdo muaj, Asus pritet të shes rreth 5 milion njësi deri në fund të vitit 2012.

Do të jetë interesante të shohim se si do të jenë rezultatet përfundimtare të shitjeve gjatë fundit të vitit nga dy kompanitë.

Mbetet të shihet nëse Google dhe Asus do të shesin më shumë se shifra prej 5 milion njësive e supozuar për këtë fundvit. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)