Miliarda njerëz në botë vuajnë nga dhimbjet e trupit, të muskujve, pastaj nervoza, lëkundjet  e shpeshta në disponim , vështirësi në koncentrim etj, pa e ditur se çka i shqetëson në të vërtetë. Të gjitha këto probleme shëndetësore vijnë si rezultat i gjumit jo të rehatshëm.

Jo më kot kur flasim për gjumë të mirë apo dyshek, mendja na shkon secilit tek Dormeo. Sepse vite të shumta përvojë dhe ekspertizë në treg,  testime të shumta, çmime të pafundme të fituara, si dhe miliona konsumatorë të kënaqur anembanë botës, e kanë bërë DORMEO-n mikun më të mirë të shëndetit tuaj.

Ka shumë arsye pse gjumi është i rendësishëm, por ka mbi #20 arsye pse Dormeo është dysheku që  ju duhet:

 1. #Pastërtia 

Dyshekët Dormeo vijnë me mbrojtje ndaj baktereve dhe pluhurit, që sigurojnë #pastërti shtesë dhe gjumë të qetë e të shëndetshëm.

 1. #Kualiteti

Dyshekët Dormeo njihen si dyshekët më cilësor në treg, me materiale natyrale dhe teknologjitë e fundit më të avancuara, ofrojnë më të mirën për shëndetin tuaj.

 1. #Materiale te patentuara

Ndërtimi i dyshekëve Dormeo, me materialet e patentuara të sustave në formë hojesh sigurojnë përshtatje të shkëlqyeshme 3D. Ofrojnë rehati dhe sipërfaqe të freskët apo të ngrohtë kur është nevoja. Shtresat e sustave sfungjerike sigurojnë lartësi shtesë, qëndrueshmëri, ajrosje dhe qëndrueshmëri.

 1. #Siguria në blerje

Lehtësi dhe #siguri në blerje të çdo produkti Dormeo, me privilegje shtesë për të gjitha llojet e dyshekëve Dormeo.

 1. #Mbështetja

Mbështetje optimale për peshën, formën dhe lëvizjet tuaja, duke ndjekur format e trupit tuaj dhe duke mbështetur trupin tuaj në pozicionin e tij natyral.

 1. #Personalizimi

Dyshekët Dormeo vijnë edhe të #përsonalizuar me fortësi të ndryshme. Thjesht, e tëra cfarë ju duhet të bëni është që të rrotulloni dyshekun tuaj në anën që pëlqeni dhe të shijoni një gjumë të përsosur.

 1. #Paketimi me vakum

Dyshekët vijnë të paketuar në #vakum që të ruhen nga dëmtimet e jashtme gjatë dërgesave në shtëpitë tuaja.

 1. #Rehatia

Materialet, ndërtimi dhe përvoja në treg i bëjnë dyshekët Dormeo të ofrojnë rehati për secilën nevoj, të secilit individ.

 1. #Hipoalergjenik

Veti antibakteriale dhe antialergjike, të përshtatshme për personat që kanë alergji dhe ata që vuajnë nga astma.

 1. #Ajrosje

Bashkëveprimi i materialeve speciale Ecocell & sustave Octaspring ju sigurojnë dyshekëve ajrosjen maksimale duke ju ofruar kështu një gjumë të pastër pa praninë e mikrobeve apo alergjenëve.

 1. #Ergonomi

Fortësi e personalizuar dhe suport: ju mund të zgjedhni në mes të nivele të ndryshme të fortësisë, komfortit dhe suportit.

 1. #Çmim i përballueshëm

Krahasuar më përfitimet e pafundme që ofron, dyshekët Dormeo ofrohen më çmime të përballueshme, me lehtësi në mënyra të pagesës, madje edhe me pagesë më këste.

 1. #Zona të mbështetjes

#Zona të mbështetjes për tërë trupin tuaj,pavarësisht formave tuaja trupore.

 1. #Garancion

Cilësia evropiane, garancioni deri ne 15 vite, 11 lloje të dyshekeve dhe materialet me të mira në brendësi ashtu dhe në mbulesë – e vendosin gjumin tuaj në një tjetër standard. Kështu dysheku Dormeo është  me i sigurti dhe më i besueshmi në treg.

 1. #Zgjedhje të shumta

Portfolio e gjerë e llojeve të dyshekëve që përmbush kërkesat dhe nevojat e secilit.

 1. #Jetëgjatësi

Duke qenë dysheku më materialet dhe ndërtimin premium në tregun kosovar, dysheku Dormeo ju ofron gjumë të mirë për një kohë shumë të gjatë.

 1. #Investim

Dysheku Dormeo ofron gjitha të mirat, sepse është një ekip i tërë që përkujdeset për përzgjedhjen e materialeve natyrale, formës, ndërtimit të brendshëm e deri tek paketimi me vakum higjienik.  Investimi në dyshekun Dormeo, do të thotë investim në shëndet.

 1. #Për secilën pozitë të gjumit

Dysheku do të përshtatet në mënyrë optimale me peshën, formën dhe lëvizjet tuaja, duke ndjekur format e trupit tuaj dhe mbështetur trupin tuaj në pozicionin e tij natyral.

 1. #Traditë dhe ekspertizë në treg

Vitë të shumta në treg dhe eksperiencë në prodhimin e dyshekëve më të mirë kanë dhënë rezultat jo vetëm në tregun kosovar, por edhe në atë botëror ku Dormeo është i njohur.

 1. #20% zbritje 

Ne besojmë në më të mirën për gjumin tuaj, ju duhet të besoni në më të mirin dyshek për ju… DORMEO! Merr dyshekun Dormeo – më të mirin në treg, tani 20% më lirë.

Dyshekët Dormeo mund t’i përfitoni në 3 mënyra të thjeshta: THIRRNI në numrin e telefonit 0800 100 90, porosisni online duke klikuar KËTU, ose  vizitoni dyqanet Topshop dhe Dormeo Home në gjithë Kosovën.