Nga 2-6 mars të këtij viti, Prishtina Jazz Week 2020, për pesë net do t’i hapë dyert për artistët nga vendi dhe bota.

Të gjitha koncertet do të mbahen në Kino Armata, ndërsa do të ketë edhe punëtori muzikore në Dit’ e Nat’. Po ashtu, çdo natë pas koncerteve, në Zanzi Jazz Bar do të ketë sesione tjera të muzikës.