Nëse nuk mund të bëni ballë të hiqni dorë nga veshjet e vjetra, getet dhe kapelat e vogëlushëve tuaj dhe t’ia jepni ndonjë fëmije më të vogël në familje, por nuk keni ku t’i mbani?

Ja se si mund t’i përdorni! – transmeton Telegrafi.

Nëse jeni në mesin e tyre, dhe nuk keni një vend ku do të mbani të gjitha ato gjëra nga të cilat nuk mund të hiqni dorë, do t’ju pëlqejë kjo ide.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie (@mipty_and_spud)

Një nëne i lindi një ide për të bërë një mbulesë shumëngjyrëshe dhe argëtuese nga veshjet e vjetra të fëmijëve të saj dhe kështu të ruajë të gjitha kujtimet në një vend!

Reklama

Gjëja më e mirë ishte që fëmijët e saj e ndihmuan për këtë, kështu që qepja e mbulesës u bë një aktivitet familjar argëtues, falë së cilës ata kujtuan fiksimin e gjatë të djalit të tyre me Batmanin, fustanet me lule pranvere të vajzës së saj dhe duke i shikuar veshjet në miniaturë nga dita kur ishin bebe.

Reklama

/Telegrafi/