Kristalet kanë konkurrencë të bollshme, shfaqen së bashku me detaje valëvitëse që e bëjnë çdo krijim super dinamik dhe sjellin një përshtypje veçanërisht luksoze për të gjithë

Pavarësisht nga gjatësia, puplat i japin secilës veshje një dhunti joshëse të mbrëmjes, transmeton Telegrafi.

Nëse doni të theksoni siluetën, ekziston një rrip me formë të gjerë.

Një fustan i frymëzuar nga një bluzë themelore është një ndërthurje e mirë e stilit të ditës dhe natës.

Krijimi mini i verës së kuqe është ideal për çdo aheng.

Kur puplat nuk janë të mjaftueshme, ka edhe ngjyra tërheqëse të perëndimit të diellit.

Veshjet transparente shpesh, përveç kristaleve, kanë edhe pupla.

Fokusi stilistik përfshin gjithashtu veshjet mini të frymëzuara nga vitet gjashtëdhjetë, të zbukuruara me elemente dinamike të mbrëmjes.

Kur të keni nevojë për një kombinim shumë të efektshëm, bluja dhe e kuqja do të bëjnë punë.

/Telegrafi/