Një burë dhe një gra të moshës 60-70 vjet kanë arritur ta shkulin dhe ta vendosin në veturë ulësen e Komunës së Karposhit në Shkup. .

Në ulëse shihet qartë se është e komunës, por kjo nuk i ka penguar ata që ta marrin në shtëpi.

Vetura është fotografuar nga kalimtarë të rastit./Telegrafi/