Nëse vazhdimisht e shtyni kohën e rregullimit të flokëve dhe tani keni vetëm pak minuta për t’i rregulluar ato, këto truke flokësh do të jenë shpëtimtari juaj

Me shumë mundësi gjendesh e shtrirë diku, në një cep të shtëpisë dhe po mendon për të nesërmen. Të duhet të zgjohesh herët, të vishesh e të rregullosh flokët, por ti s’ia ke as idenë më të vogël dhe mbi të gjitha: përton kaq shumë!

Për të të lehtësuar jetën, më poshtë kemi renditur disa video interesante që të mësojnë si t’i stilosh flokët në fare pak minuta dhe pa shumë mund: