Motrat Kardashian sigurohen gjithmonë që festa e ditëlindjes së tyre të jetë e paharrueshme.

Të gjithë e dimë se askush nuk vishet aq bukur sa motrat Kardashian dhe Jenner, por me të vërtetë ato e dërgojnë në një pikë tjetër eksperimentimin kur bëhet fjalë për festimet e ditëlindjeve!

Një ditëlindje në familjen e tyre nuk është thjesht një rast i zakonshëm; është një ngjarje që mbahet mend. Shpesh ato ngjarje shënohen e festat më ekskluzive në Hollywood.

Kylie sapo festoi ditëlindjen e saj të 23-të në mënyrën më magjepsëse të mundshme me një udhëtim dhe një festë.

Veshjet më të bukura nga motrat Kardashian të cilat mund t’i merrni si inspirim për ditëlindjen tuaj, i gjeni më poshtë:

/Telegrafi/