Nëse jeni operuar para pak kohësh, nuk mund të shtriheni në dysheme, ndërkaq edhe mosha e ka efektin e vet…

Ushtrimet për muskuj barku mund t’i bëni edhe në pozitën në këmbë, transmeton Telegrafi.

Mos u brengosni për shpejtësinë, me rëndësi është t’i bëni ushtrimet drejt, përafërsisht sipas shembullit në video-xhirim, dhe që të ndieni trupin tuaj.

Nëse diçka ju dhemb shumë, mos e teproni.

Forconi muskujt tuaj të barkut, sepse ata “mbajnë” shpinën tuaj dhe këmbët tuaja.

Ushtrimet bëni rregullisht në shtëpinë tuaj, në plazh, në kopsht apo në palestër.

Përsëritni kur jeni nervoz apo kur nuk keni çka të bëni.

Pas ushtrimeve pushoni pak.

/Telegrafi/