Nuk jeni të detyruar që me orë të tëra të djersiteni në palestër apo në qendër fitnesi për të pasur trup të tendosur

Mjafton që së paku dy-tri herë në javë t’i ndani dhjetë minuta për disa ushtrime të cilat do të sulmojnë muskujt që dëshironi, transmeton Telegrafi.

Këtë herë po ju sjellim treningun dhjetëminutësh për tendosje të vitheve dhe këmbëve.

Shikoni video-xhirimin dhe përvilni mëngët për të rregulluar linjën që sot!

Nëse keni dhembje kronike, apo lëndine të ndonjë pjese të trupit, para ekzekutimit të ushtrimeve këshillohuni me mjekun!

/Telegrafi/