Sa herë keni përtuar ta hiqni grimin para se të flini? Nëse shpesh vendosni ta bëni këtë gjë, atëherë keni parasysh se grimi mund t’ju dëmtojë më shumë dëme se ç’mund të imagjinoni.

‘Vonimi i procesit të plakjes’

Jo, nuk është mit! Edhe shkencërisht është dëshmuar se çdo natë lëkura juaj e rigjeneron vetveten. Nëse nuk është e pastër, lëkura do të plakjet më shpejt. Ju nuk do të mund të shmangni flaciditetin, dhe rrudhat e parakohshme do të shfaqen më shpejt sesa që mendoni.

Megjithatë, dy minuta të cilët i shpenzoni para se të flini për ta pastruar lëkurën do t’ju ndihmojnë të qëndroni e re dhe e bukur! Prandaj, mos përtoni më për vetën tuaj! /Telegrafi/