Edhe pse ekzemplarët e lëkurës, të cilët sipas rregullit kushtojnë goxha dhe janë më të qëndrueshëm dhe më cilësorë, kjo nuk është e thënë patjetër të jetë rregull.

Nëse planifikoni t’i bartni çizmet tuaja çdo ditë, është me rëndësi të jenë të rehatshme, transmeton Telegrafi.

ÇIZMET mbi gjunjë pa dyshim janë njëri ndër trendët më të mëdhenj edhe këtë vjeshtë.

Për shkak se ato filluan të barten që nga viti i kaluar, me siguri deri tani keni blerë së paku një palë, por nëse jo – shitoret janë përplot prandaj s’ka dyshim që do të gjeni një palë sosh që do t’ju pëlqejnë edhe juve por do të kenë edhe çmim të përballueshëm për ju.

Çizmet mbi gjunjë duken njësoj mirë me taka dhe pa taka, gjë që tregojnë fotot e blogereve dhe materialet e stilit të rrugëve. /Telegrafi/

497668547d464f416cffbfe42e269313

3-Kylie-Jenners-Isabel-Marant-Suede-Button-Jacket-Dress-and-Schutz-Brown-Over-the-Knee-Boots

28a3ad26a45cd43e82038049fdba70eb

Celebrities-Wearing-Over-Knee-Boots-Pictures

How-Wear-Over--Knee-Thigh-High-Boots

Over--Knee-Boots

grey-crew-neck-sweater-grey-mini-skirt-grey-over-the-knee-boots-red-satchel-bag-original-4644

thumbnail

4

1 1

2

3