Hijesimi i kaltër po kthehet nëpër dyer të mëdha

Prerjet me madhësi të madhe, epoletat, mëngët e theksuara morën “përforcimin” e tyre në fushën e grimit.

Grimi i syve tani nënkupton hijesimin blu madje në sasi të mëdha, transmeton Telegrafi.

Pesëdhjetë nuanca kaltër tani aplikohen në mënyrën më të mprehtë dhe sigurohuni që të theksoni këndet e brendshme të syve.

Po ashtu, nuk do ta teproni nëse do të aplikoni lapsin në kapakët e poshtëm të syve.

Në vazhdim shikoni shembujt reprezentativë dhe inspirohuni!

View this post on Instagram

A post shared by KKW BEAUTY (@kkwbeauty)

View this post on Instagram

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist)

/Telegrafi/