Gjatë qëndrimit në rrjete sociale mund të shohim se balluket janë një trend momenti.

Pavarësisht ballukeve të drejtpërdrejta ose stileve të frymëzuara nga Dua Lipa, ka kaq shumë lloje të ballukeve në shfaqje tani sa është disi e vështirë të vendosësh se cilat ia vlen të provosh.

Dhe meqenëse nuk ka përfundimisht asnjë stil që i përshtatet të gjithëve kur bëhet fjalë për balluke, këtu kemi përmbledhur trendet e tyre për këtë vit.

Ju mund të zgjidhni atë model se mendoni se ju përshtatet më shumë.

Më poshtë gjeni trendet nga të cilat mund të inspiroheni për prerjen e radhës:

/Telegrafi/