Sado që të angazhohemi, stomaku i sheshtë dhe vithet e tendosura, shpesh na duken të paarritshme

Këto zona të trupit, kërkojnë ushtrime qëndrueshmëri të përkushtuar, gjë që te shumica nesh mungon.

Për të qenë rezultatet sa më të dukshme, është e domosdoshme që zgjidhni ushtrimet e duhura dhe të angazhoheni që t’i praktikoni në mënyrën e përshtatshme.

Këtë mund ta bëni në cilindo moment të lirë edhe në shtëpinë tuaj, transmeton Telegrafi.

Po ju sjellim propozimin e ushtrimit i cili aktivizon muskujt e stomakut, pjesët e poshtme dhe vithet, dhe gjithçka që ju nevojitet është një top i vogël pilates.

Reklama

Mundohuni të bëni 2 – 3 seri.

/Telegrafi/