Toka është një nga investimet më me vlerë që ju mund të bëni. Është kapital të cilit çdo herë i rritet vlera dhe varësisht nga pozita dhe lokacioni që ka mund të shfrytëzohet për ndërtime të ndryshme.

Gjithçka që duhet të dini rreth tokës në shitje

Kjo tokë me sipërfaqe 16 ari gjendet në lagjen “Bregu i Diellit”, në Prishtinë.

Në lokacion të përshtatshëm dhe me dokumentacion të rregullt, toka mund të ndahet në dy parcela, njëra me sipërfaqe 9,74 ari dhe tjetra me sipërfaqe 6,13 ari.

Çmimi për ari është 17,000 euro.

 

TOKA NË SHITJE:

Sipërfaqja 16 ari

Me dokumentacion të rregullt

Nuk është në hipotekë

Video e tokës në shitje

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90