Gjykata e Vlorës ka lëshuar për ekzekutim tetë urdhër arreste në përfundim të hetimeve për tjetërsimin e pronave në bregdet.

Reklama

Hetime që nisën pas sekuestrimit të dosjeve në zyrën e menaxhimit të pronave dhe aseteve në këshillin e qarkut të Vlorës dhe Agjencinë Shtetërore Kadastrës.

Tjetërsimi i tokave në bregdet, prokuroria zbulon skemën e dy drejtorëve

Aktualisht konfirmohet arrestimi i ish-kreut të Qarkut të Vlorës Anesti Dhimojani.

Arrestimi i tij vjen mbas arrestimit të një sërë funksionarësh publik në Vlorë, si ish-kreu i kadastrës së Vlorës, Klodian Troci dhe dy punonjës të qarkut të Vlorës dhe disa punonjësve të bashkisë së Himarës.

Reklama

Më herët Trocit iu sekuestruan 60 mijë euro. /A2 CNN/