Mbretëresha jo vetëm që s’i ka fshehur thinjat, por dukej krenare për to

“’Në një botë ku të gjithë flasin për Kate Middleton dhe Meghan Markle, ti zgjidh një tjetër model: ti mund të jesh mbretëresha Letizia”, kështu do të shprehej disa javë më parë ‘Vogue Spain’, duke vendosur përballë njëra-tjetrës tre prej grave më me influencë të familjes mbretërore spanjolle dhe asaj britanike.

Por nëse Kate dhe Meghan kanë fituar “luftën”’ e tyre me armën që tundon mijëra gra në të gjithë botën: stilin e kuruar, mbretëresha 47 vjeçare spanjolle Letizia Ortiz duket se po fiton gjithmonë e më shumë terren me natyralitetin e saj.

Jeta e ish-gazetares sportive ndryshoi kryekëput më 22 maj të 2004-s ndërsa kurorëzoi në altar dashurinë me mbretin Filipi i 6.

Emri i saj u kthye në një ndër më të përfolurit e shtypit botëror që donte të dinte gjithçka për vajzën e panjohur, që u kthye në Hirushen e kohëve moderne.

Përveç se një grua e realizuar në karrierë dhe një zë i fuqishëm në familjen mbretërore, por edhe lëvizjes feministe.

Letizia Ortiz, mbretëresha e Spanjës është shfaqur së fundmi në publik me thinja, duke habitur të gjithë.