Sezona e vjeshtës njihet si periudha më e mirë për modë. Këtë vjeshtë, element i cili më së shumti bie në sy janë të mbathurat që po e transformojnë totalisht garderobën.

Ja vetëm disa nga të mbathurat më me stil të kësaj sezone:

SIMONE, Vagabond  – Kliko këtu për më shumë

Gjysëm-çizmet “Tara” janë një adaptim modern i epokës së viteve të 90-të dhe një “statement piece” këtë sezonë. Pjesa e poshtme ka një bazë me platformë, e cila është shumë e lehtë, dhe bën atë të jetë jashtëzakonisht e rehatshme. 100% lëkurë.

TARA, Vagabond – Kliko këtu për  më shumë

Kjo listë nuk do të ishte e kompletuar pa këpucë për mbrëmje. Modeli më lartë ka detaje metalike të mbuluar me kristale, elemente të cilat bien në sy ku do që shkoni.

WINONA, Steve Madden dhe DAISIE R, Steve Madden – Kliko këtu për më shumë

Të gjitha këto produkte e më shumë, mund t’i bleni deri në 6 këste (vetëm online). Klikoni KËTU