PIB

Prof.ass.dr. Isuf Bajrami

16 Artikuj
LAJMET NGA "Prof.ass.dr. Isuf Bajrami"
Mërdhirjet, veprimet që duhen ndërmarrë Mërdhirjet, veprimet që duhen ndërmarrë
Lëndimet nga rryma elektrike Lëndimet nga rryma elektrike
Helmimi dhe trajtimi urgjent paraspitalor Helmimi dhe trajtimi urgjent paraspitalor
Helikopteri për transportin sanitar ajror Helikopteri për transportin sanitar ajror
Kafshimi i gjarpërinjve Kafshimi i gjarpërinjve
Dhembja abdominale Dhembja abdominale
Gjendja pa vetëdije Gjendja pa vetëdije
Lëndimet e boshtit kurrizor Lëndimet e boshtit kurrizor
Sindroma akute koronare, rreziqet që kanosen Sindroma akute koronare, rreziqet që kanosen