LAJMI I FUNDIT:

Ndotja e Ajrit në Prishtinë

83 Artikuj

Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Energjetika
Amvisëria – ndotësi më i madh i ajrit në Kosovë

Amvisëria – ndotësi më i madh i ajrit në Kosovë

Të Tjera
​Ngrohja me lëndët djegëse po përkeqëson cilësinë e ajrit në Kosovë

​Ngrohja me lëndët djegëse po përkeqëson cilësinë e ajrit në Kosovë

Të Tjera
Fillojnë problemet me ndotjen e ajrit në Prishtinë, sot shumë i pashëndetshëm

Fillojnë problemet me ndotjen e ajrit në Prishtinë, sot shumë i pashëndetshëm

Kosovë
Ajri i ndotur në Prishtinë, reagon Ahmeti dhe tregon hapat që duhet ndërmarrë

Ajri i ndotur në Prishtinë, reagon Ahmeti dhe tregon hapat që duhet ndërmarrë

Kosovë
Mbahen prezantime rreth ndotjes së ajrit në Kosovë

Mbahen prezantime rreth ndotjes së ajrit në Kosovë

Kosovë
Në Prishtinë vendosen monitorët për publikimin e të dhënave të cilësisë së ajrit

Në Prishtinë vendosen monitorët për publikimin e të dhënave të cilësisë së ajrit

Kosovë
Pavarësisht temperaturave pranverore, ajri në kryeqytet është shumë i pashëndetshëm

Pavarësisht temperaturave pranverore, ajri në kryeqytet është shumë i pashëndetshëm

Kosovë
Kosova gjatë vitit 2018 u karakterizua me ndotje më të lartë

Kosova gjatë vitit 2018 u karakterizua me ndotje më të lartë

Të Tjera
Rritet niveli i ndotjes së ajrit në Prishtinë

Rritet niveli i ndotjes së ajrit në Prishtinë

Kosovë
Ndotja e ajrit në Prishtinë, rritet numri i fëmijëve me probleme në frymëmarrje

Ndotja e ajrit në Prishtinë, rritet numri i fëmijëve me probleme në frymëmarrje

Kosovë
Fillimi i dhjetorit me ndotje enorme të ajrit, Qeveria ishte gati të shpallte gjendje alarmante (Video)

Fillimi i dhjetorit me ndotje enorme të ajrit, Qeveria ishte gati të shpallte gjendje alarmante (Video)

Kosovë
Statistika shqetësuese rreth ndotjes së ajrit, Demi: Çdo 10 orë vdes një qytetar

Statistika shqetësuese rreth ndotjes së ajrit, Demi: Çdo 10 orë vdes një qytetar

Kosovë
Sërish probleme me ajrin e ndotur, drejtori i IKSHP-së apelon tek qytetarët të qëndrojnë në shtëpi

Sërish probleme me ajrin e ndotur, drejtori i IKSHP-së apelon tek qytetarët të qëndrojnë në shtëpi

Kosovë
Sonte Prishtina me ajër shumë të ndotur

Sonte Prishtina me ajër shumë të ndotur

Prishtina
Kosova e para në Evropë për vdekjet nga ndotja e ajrit

Kosova e para në Evropë për vdekjet nga ndotja e ajrit

Kosovë
Reshitaj: Regjioni i Prishtinës ka ajrin më të ndotur në Kosovë (Video)

Reshitaj: Regjioni i Prishtinës ka ajrin më të ndotur në Kosovë (Video)

Të Tjera
Sërish Prishtina me ajër të ndotur

Sërish Prishtina me ajër të ndotur

Prishtina
Rezoluta për ajrin me obligime konkrete për institucionet

Rezoluta për ajrin me obligime konkrete për institucionet

Politikë
Kuvendi miraton rezolutën kundër ndotjes së ajrit

Kuvendi miraton rezolutën kundër ndotjes së ajrit

Politikë
IKSHP: Nëse nuk ndërmerren masa emergjente kundër ndotjes së ajrit, gjendja mund të përkeqësohet (Video)

IKSHP: Nëse nuk ndërmerren masa emergjente kundër ndotjes së ajrit, gjendja mund të përkeqësohet (Video)

Kosovë
Prishtina sonte me ajër mesatarisht të pastër

Prishtina sonte me ajër mesatarisht të pastër

Prishtina
Zeneli: Jemi larg zgjidhjes së problemit të ndotjes

Zeneli: Jemi larg zgjidhjes së problemit të ndotjes

Kosovë
Kuvendi vazhdon nesër debatin për ndotjen e jarit

Kuvendi vazhdon nesër debatin për ndotjen e jarit

Kosovë