LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Themelore e Ferizajt

88 Artikuj

E vrau pesë vite më parë për shkak të një veture – 16 vite burgim për të pandehurin nga Ferizaj

E vrau pesë vite më parë për shkak të një veture – 16 vite burgim për të pandehurin nga Ferizaj

Drejtësi
Paraburgim ndaj 14 personave të dyshuar për vepra penale që lidhen me fajde

Paraburgim ndaj 14 personave të dyshuar për vepra penale që lidhen me fajde

Drejtësi
E kapi për flokësh bashkëshorten dhe ushtroi dhunë fizike  – një muaj paraburgim nga të dyshuarit nga Kaçaniku

E kapi për flokësh bashkëshorten dhe ushtroi dhunë fizike – një muaj paraburgim nga të dyshuarit nga Kaçaniku

Drejtësi
Dosja e Prokurorisë: Leja e ndërtimit për një vilë në Brezovicë paguhej 10 mijë euro

Dosja e Prokurorisë: Leja e ndërtimit për një vilë në Brezovicë paguhej 10 mijë euro

Kosovë
Gjykata në Ferizaj: 35 vjeçarja e vrarë mbrëmë ka pas urdhër-mbrojtje për gjashtë muaj – ndaj të dyshuarit ekziston aktakuzë për kanosje

Gjykata në Ferizaj: 35 vjeçarja e vrarë mbrëmë ka pas urdhër-mbrojtje për gjashtë muaj – ndaj të dyshuarit ekziston aktakuzë për kanosje

Kosovë
Krivaqa pretendon se Marigona Osmani e kishte pranuar se e ka tradhtuar me djalin e dajës së tij – dëshmitari e kundërshton

Krivaqa pretendon se Marigona Osmani e kishte pranuar se e ka tradhtuar me djalin e dajës së tij – dëshmitari e kundërshton

Drejtësi
Prindërit e Marigonës tregojnë në gjykatë se si kishte ndryshuar sjellje e bija e tyre pas njohjes me Dardan Krivaqën

Prindërit e Marigonës tregojnë në gjykatë se si kishte ndryshuar sjellje e bija e tyre pas njohjes me Dardan Krivaqën

Drejtësi
Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu deklarohen të pafajshëm për vrasjen e Marigona Osmanit

Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu deklarohen të pafajshëm për vrasjen e Marigona Osmanit

Drejtësi
30 ditë paraburgim ndaj të dyshuarit në Ferizaj për sulm seksual ndaj të miturës

30 ditë paraburgim ndaj të dyshuarit në Ferizaj për sulm seksual ndaj të miturës

Drejtësi
Sot pritet të fillojë gjykimi ndaj Dardan Krivaçës e Arbër Sejdiut për vrasjen e Marigona Osmanit

Sot pritet të fillojë gjykimi ndaj Dardan Krivaçës e Arbër Sejdiut për vrasjen e Marigona Osmanit

Drejtësi
Vrasja e 30 vjeçarit në Ferizaj – një muaj paraburgim për Qëndrim Januzin

Vrasja e 30 vjeçarit në Ferizaj – një muaj paraburgim për Qëndrim Januzin

Drejtësi
Tetë muaj burg për Dardan Krivaqën, për veprën penale detyrim

Tetë muaj burg për Dardan Krivaqën, për veprën penale detyrim

Drejtësi
Paraburgim ndaj dy personave për sulm seksual ndaj një të miture

Paraburgim ndaj dy personave për sulm seksual ndaj një të miture

Drejtësi
Gjykimi për vrasjen e rëndë në Ferizaj, i akuzuari thotë se e kishte nxjerrë thikën pasi i kishte dëgjuar sharjet

Gjykimi për vrasjen e rëndë në Ferizaj, i akuzuari thotë se e kishte nxjerrë thikën pasi i kishte dëgjuar sharjet

Drejtësi
Edhe dy muaj paraburgim për Dardan Krivaqën dhe Arbër Sejdiun, të dyshuar për vrasjen e Marigona Osmanit

Edhe dy muaj paraburgim për Dardan Krivaqën dhe Arbër Sejdiun, të dyshuar për vrasjen e Marigona Osmanit

Drejtësi
Nga një muaj paraburgim për doganierin dhe kryetarin e bordit të “Ski Center Brezovica”

Nga një muaj paraburgim për doganierin dhe kryetarin e bordit të “Ski Center Brezovica”

Drejtësi
Gjykimi për vrasjen shkaku i borxhit në Ferizaj, dëshmitari thotë se njëri i akuzuar e kishte armën në dorë e më pas ia mori tjetri

Gjykimi për vrasjen shkaku i borxhit në Ferizaj, dëshmitari thotë se njëri i akuzuar e kishte armën në dorë e më pas ia mori tjetri

Drejtësi
Sot pritet të vazhdojë gjykimi për korrupsion ndaj Xhabir Zharkut

Sot pritet të vazhdojë gjykimi për korrupsion ndaj Xhabir Zharkut

Drejtësi
Arrestohej një 64 vjeçar në Kaçanik, kërkohej nga Gjykata

Arrestohej një 64 vjeçar në Kaçanik, kërkohej nga Gjykata

Kronika e Zezë
Kërkohet paraburgim për gruan që tentoi të vriste me thikë burrin e saj në Ferizaj

Kërkohet paraburgim për gruan që tentoi të vriste me thikë burrin e saj në Ferizaj

Drejtësi
Dyshohet se për dy muaj e dhunoi seksualisht një të mitur nën moshën 16-vjeçare, paraburgim ndaj një personi në Ferizaj

Dyshohet se për dy muaj e dhunoi seksualisht një të mitur nën moshën 16-vjeçare, paraburgim ndaj një personi në Ferizaj

Kronika e Zezë
Një muaj arrest shtëpiak për U.D i Spitalit të Ferizajt, furnizoi disa herë me derivate veturën e tij private

Një muaj arrest shtëpiak për U.D i Spitalit të Ferizajt, furnizoi disa herë me derivate veturën e tij private

Drejtësi
Nga një muaj paraburgim për tre të arrestuarit në rastin “Brezovica”

Nga një muaj paraburgim për tre të arrestuarit në rastin “Brezovica”

Drejtësi
Në Gjykatën Themelore në Ferizaj vazhdon gjykimi ndaj Xhabir Zharkut

Në Gjykatën Themelore në Ferizaj vazhdon gjykimi ndaj Xhabir Zharkut

Drejtësi