LAJMI I FUNDIT:

Fondacioni Friedrich Ebert Stiftung (FES)

13 Artikuj

Pse drafti i statutit të Asociacionit duhet të mbahet sekret? Flet Egzon Osmanaj nga FES

Pse drafti i statutit të Asociacionit duhet të mbahet sekret? Flet Egzon Osmanaj nga FES

Kosovë
Kurti priti në takim lamtumirës drejtorin e Fondacionit Friedrich-Ebert-Stiftung, Rene Schlee

Kurti priti në takim lamtumirës drejtorin e Fondacionit Friedrich-Ebert-Stiftung, Rene Schlee

Kosovë
Takimi i 2 majit Kurti-Vuçiq, njohësit e integrimeve thonë se ka sinjale pozitive nga palët

Takimi i 2 majit Kurti-Vuçiq, njohësit e integrimeve thonë se ka sinjale pozitive nga palët

Kosovë
Brnabiqit nuk po i pëlqen drafti i Statutit të Asociacionit, i hartuar nga FES

Brnabiqit nuk po i pëlqen drafti i Statutit të Asociacionit, i hartuar nga FES

Kosovë
Ambasada amerikane mban takim për Asociacionin e komunave me shumicë serbe – kush do të marr pjesë?

Ambasada amerikane mban takim për Asociacionin e komunave me shumicë serbe – kush do të marr pjesë?

Kosovë
Kompetencat e Asociacionit sipas draft-statutit të FES-it

Kompetencat e Asociacionit sipas draft-statutit të FES-it

Kosovë
Draft-statuti i FES-it për Asociacionin, thuhet se pikë kyçe është marrëveshja e Brukselit e vitit 2013

Draft-statuti i FES-it për Asociacionin, thuhet se pikë kyçe është marrëveshja e Brukselit e vitit 2013

Kosovë
FES publikon zyrtarisht draft-statutin për formimin e Asociacionit dhe kompetencat që do të ketë

FES publikon zyrtarisht draft-statutin për formimin e Asociacionit dhe kompetencat që do të ketë

Kosovë
Çështja e themelimit të Asociacionit, sot prezantohet një draft-statut nga FES

Çështja e themelimit të Asociacionit, sot prezantohet një draft-statut nga FES

Kosovë
Juristët thonë se drafti i Asociacionit i sjell probleme Kosovës, po krahasohet me Republikën Serbe

Juristët thonë se drafti i Asociacionit i sjell probleme Kosovës, po krahasohet me Republikën Serbe

Kosovë
Instituti gjerman pranon autorësinë e draftit për Asociacionin, përgënjeshtron Vuçiqin

Instituti gjerman pranon autorësinë e draftit për Asociacionin, përgënjeshtron Vuçiqin

Kosovë
Kurti: Bashkëpunimi dhe marrëdhëniet e mira fqinjësore, paqja dhe stabiliteti në rajon, janë parimet tona të politikës së jashtme

Kurti: Bashkëpunimi dhe marrëdhëniet e mira fqinjësore, paqja dhe stabiliteti në rajon, janë parimet tona të politikës së jashtme

Kosovë
Xhemajli: Temat e mëdha, kanë lënë në harresë problemet e përditshme të qytetarëve (Video)

Xhemajli: Temat e mëdha, kanë lënë në harresë problemet e përditshme të qytetarëve (Video)

Kosovë