0Shares

Për këtë truk do t’ju nevojitet një varëse e vjetër, sprej ngjyrë ari, gozhdë dhe grremça.

Nëse keni shumë qafore, vathë dhe stoli të ndryshme, por nuk keni ku t’i ruani, ne kemi idenë.

Për të organizuar sa më mirë dhe për të rregulluar stolitë tuaja dhe me atë rast ta ruani nga dëmtimi, po ju propozojnë të përdorni varëse druri.

Me siguri keni së paku një në shtëpinë tuaj të cilën mund ta përdorni, transmeton Telegrafi.

Shikoni videon:

Hanger jewellery organizer

Great way to hang your jewellery! 5-Minute Crafts ↩️

Posted by 5-Minute Crafts on Mittwoch, 13. April 2016

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)