Gjatë verës kaloni orë të tëra duke u munduar të arrini një stilim të bukur flokësh, por pastaj ajo menjëherë shkatërrohet nga djersa, nxehtësia dhe lagështia.

Meqenëse ende dëshironi të dukeni bukur këtë verë, pa e humbur plotësisht kohën tuaj në një stilim që shkatërrohet 10 minuta më vonë, është e rëndësishme të gjesh një stilim që funksionon me nxehtësinë e verës – jo kundër tij, transmeton Telegrafi.

Ja disa nga stilimet që duhet t’i aplikoni pasi janë shumë të lehta dhe funksionojnë:

View this post on Instagram

the colour coordination going mad mad

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on Feb 8, 2020 at 5:03am PST

View this post on Instagram

Tutorial for this modern French twist!! We love this look because it is great for many occasions! Dressed up, dressed down this is a beautiful way to try this classic look. Styled with our BFB Up. 💗

A post shared by BFB HAIR (@bfbhair) on Nov 2, 2018 at 8:54am PDT

View this post on Instagram

A @prada bride 👰🏽

A post shared by Kristen Noel Crawley 🧿 (@kristennoelcrawley) on Apr 22, 2019 at 2:31pm PDT

/Telegrafi/