Gjatë ditëve të nxehta të verës, flokët e gjatë dhe të lëshuar mbi supe/fytyrë nuk janë të preferuarit tanë prandaj kalojmë në planin B: Gërshetat!

1. Formoni një gërshet të lirë në pjesën e fundit të flokëve.

2. Diçka të ngjashme realizojeni te flokët e ndarë në gjysmë.

3. Shmangni baluket e bezdisshme duke krijuar gërsheta si në foto:

4. Për një model më veror, shtoni edhe detajet e luleve.

5. Nëse jeni mjaftueshëm me fat dhe keni flokë të gjatë, kapini në modelin “bishti i Rapunzel-it”.

Modele të tjera: