0Shares

Shalli është aksesori perfekt për çdo veshje, por shpesh ju ndodh të dini vetëm disa modele të thjeshta se si ta rregulloni atë.

Sot kemi vendosur t’ju sugjerojmë disa modele të cilat do t’ju ndihmojnë të ndryshoni sadopak atë lidhjen klasike të shallit, që tashmë besoj është bërë dhe monotone.

Mjafton që të keni pak durim, si dhe të merrni disa nga shembujt e “modeandmakeup”. Një lidhje apo ndryshim modeli në shallin tuaj është një detaj i vogël, ndoshta dhe jo shumë i rëndësishëm për ju, por që mund të bëjë ndryshimin total për pamjen tuaj në një ditë. Asnjëherë mos neglizhoni kujdesin ndaj vetvetes, sepse detajet e vogla janë shumë më interesante për t’u vënë re. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)