Jo vetëm që do të dukeni femërore, por është kënaqësi e vërtetë kur dini që vetvetes mund t’i bëni frizurë të bukur dhe elegante

Nëse kërkoni frizurë të thjeshtë dhe elegante për raste pak më solemne apo thjesht për të shkuar në punë, kemi propozimin, transmeton Telegrafi.

Me vetëm disa veprime, mund të bëni gërshetin e bukur dhe të ulët. Nuk ju duhet shumë kohë, as shkathtësi.

Ju duhen vetëm një llastik për flokë, disa kapëse flokësh dhe bigudi.

Shikoni si:

View this post on Instagram

A post shared by Luxy Hair Extensions (@luxyhair) on Apr 14, 2016 at 2:07pm PDT

/Telegrafi/