Hapni dezodorantin, spërkatni në thua dhe menjëherë, derisa është i njomur, hiqni me pambuk shtresën e ngjyrës

Nuk keni aceton ndërkaq dëshironi ta hiqni llakun nga thonjtë?

Problemi juaj do të zgjidhet nëse keni dezodorant sprej, transmeton Telegrafi.

Hapeni spërkatni në thonj dhe menjëherë, derisa të jetë i njomur, hiqni me pambuk shtresën e ngjyrës.

Nëse nuk hiqet e gjitha, përsëriteni procedurën disa herë.

Edhe me një lloj spreji mund ta hiqni ngjyrën nga thonjtë – me llakun e flokëve. Mirëpo patjetër në të njëjtin çast pas spërkatjes duhet të reagoni, sepse llaku shumë shpejt thahet dhe forcohet.

Procedura është e njëjtë si edhe me dezodorantin, mirëpo këtë herë përdorni peshqirë, letër tualeti apo fasoleta të njomura në vend të pambukut, sepse llaku është i ngjitshëm, andaj më vështirë do t’i hiqni mbetjet e pambukut nga thonjtë. /Telegrafi/