Në ditët e sotme jeta është aq dinamike sa që për arsyje të ndryshme fëmijët ushqehen në mënyrë jo të rregullt apo nuk ushqehen mjaftueshëm me produkte që përmbajnë në mënyrë natyrale kompleksin e Vitaminave B.

Mungesa e kësaj vitamine manifestohet tek fëmijët me vonesë në zhvillim dhe ndërtim të trupit, ndjenjën e lodhjes, ngërçe në duar dhe këmbë e dobësi të muskujve.

Dobësimi i memories dhe koncentrimit ,çrregullim në sistemin për tretje, si dhe probleme me lëkurën janë poashtu pasoja të mungesës së vitaminave B.

Për këtë arsyje është e nevojshme që fëmijëve të mos i’u mungojë kjo vitaminë dhe rekomandohet që ta marrin edhe në formë suplementi.

Në tregun tonë,mund të gjeni Pico B Complex shurupin, produkt ky i dëshmuar në vendin tonë dhe më gjerë.