Keni pasur ditë të ngarkuar dhe jeni lodhur për të shkuar në marketet tradicionale? Apo thjesht nuk jeni në disponim të pritni në radhë të gjata?

Gajlen për produkte ushqimore ta hekë platforma e avancuar e blerjes online, Begmart.com.

Begmart.com është padyshim mundësia që duhet ta provoni për të filluar një qasje të re të blerjes, për të mos humbur kohë duke u lodhur në radhët e marketeve sepse produktet Begmart.com ju sjell 100% të freskëta.

Shëndetshëm

Në Begmart.com ju mund të porositni në çdo kohë prej shtëpisë tuaj, pa rrezikuar familjarët tuaj nga infektimi i mundshëm me virusin Covid19 në market.

Nga telefoni apo laptopi duke porositur në Begmart.com, ju pos tjerash nuk nervozoheni nga pritjet në radhë, e as në kolonë.

Sigurt

Siguria është kryefjala e Begmart.com – pasi porosia ju vjen ashtu siç e dëshironi.

E veçanta e Begmart.com është se harçi që ju e porositni, vjen direkt nga Begmart.com në automjete profesionale frigoriferike të cilat e mbajnë ushqimin të freskët, gjë që e bën të veçantë këtë platformë.

Porosit në BegMart.com KLIKO KËTU

Disa prej benefiteve të porosive në BegMart.com: 

• S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie
• S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë
• Porosit me një klikim prej shpisë
• Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi (Fushë Kosovë e Prishtinë)
• Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale
• Më lirë – transport falas!
• Pagesë e thjeshtë – me VISA ose Mastercard në uebsajt, në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh)

BegMart.com është platforma më unike në vend për blerjen online të produkteve ushqimore të top brendeve botërore të cilat vijnë me ofertën më të lirë për porosi në uebfaqe, me transport falas dhe që sjell porosinë tuaj në shtëpi me automjete frigoriferike.