Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, njofton opinionin se pas pranimit të informatës nga policia për një zjarr në një shtëpi në lagjen Ulpiana, Prishtinë, prokurorja kujdestare e Departamentit të Krimeve të Rënda, ka dalë në vendin e ngjarjes bashkë me njësitë tjera relevante.

Prokuroria konfirmon se brenda objektit të përfshirë nga zjarri është gjetur një person pa shenja jete.

Largohet trupi i pajetë i shtetasit të huaj që vdiq sot në Prishtinë Largohet trupi i pajetë i shtetasit të huaj që vdiq sot në Prishtinë

“Prokurori i Shtetit, në koordinim me policinë janë duke i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore, me qëllim të grumbullimit të informatave dhe provave rreth këtij rasti”, thuhet në njoftim.

Ndryshe, sot në orët e mëngjesit një person, shtetas i huaj është djegur në rrethana të dyshimta në një shtëpi në një Prishtinë. /Telegrafi/