Mbrëmë në zemrën e Shkupit me performancë moderne është prezantuar Range Rover Evoque komplet i ri, SUV-i i ri kompakt dhe luksoz, i bërë për në qytet dhe jashtë qytetit. Në një atmosferë urbane dhe moderne, para dashamirëve dhe të dashuruarve pas premium markës britanike, dhe para shokëve të “Automobil Grup”, është prezantuar në skenë krijimi më i ri i Land Rover.

Range Rover Evoque i ri

Range Rover Evoque i ri e vendosi Shkupin në një nivel me metropolet botërore me prezantimin e djeshëm (11 prill, 2019). Range Rover Evoque me dizajnin e ri është bërë që të mbajë në nivel të lartë teknologjinë e bashkangjitur në modelet SUV.

Range Rover Evoque i ri

është bërë ashtu që të gjithë ta shikojnë. është bërë me teknologjinë më të re që nuk është parë deri tani tek modelet SUV. Dizajni, brendësia e kabinës dhe ndërtimi me materiale natyrore, dizajni i ri i Range Rover Evoque ju siguron qetësi dhe fuqi.

Range Rover Evoque i ri

Evoque i ri, si gjithë veturat e Land Rover, është bërë sipas motos – Above and Beyond – të jetë mbi të gjitha dhe mbi të tërat dhe më shumë se këto, të shkohet më larg.

Të ftuarve në prezantim ju drejtuan udhëheqësia e lartë e kompanisë, për të treguar për detajet e këtij SUV urban, i cili me shumë stil erdhi në Shkup.

Për më shumë informatat për Range Rover Evoque të ri vizitoni sallonet e shitjes të “Automobili Grup” ose faqen e internetit KËTU.

Range Rover Evoque i ri

Range Rover Evoque i ri

Range Rover Evoque i ri

Range Rover Evoque i ri