Nëse ka një trend që do të mbahet mend nga Java e Modës, janë aksesorët e flokëve!

Veshjet pranverore tani s’kanë më kuptim nëse në flokë, nuk kemi vendosur një nga aksesorët që do të shihni më poshtë.

Nuk ka rëndësi sa i thjeshtë është look-u i ditës, detajet e shtuara, bëjnë diferencën.

1. Karficat

Mund të jenë me perla, gurë, apo zbukurime të tjera me ngjyra. S’ka rëndësi nëse është apo jo një ditë e mirë flokësh, karficat janë në ndihmën tuaj.

2. Rrathët

Një trend tjetër shumë i famshëm, janë rrathët. Siç mund ta keni vënë re, rrathët me ngjyra, printe apo materiale nga më të ndryshmet janë një prej aksesorëve më të dashur për vajzat kohët e fundit.

3. Fjongot

A ka pamje më të adhurueshme se kjo? E thjeshtë dhe shumë stil në të njëjtën kohë. Je gati për një super foto Instagram-i.

4. Kapset me logo

Të gjithë sytë tek ju!

5. Lidhëset gjigande

Këtë pranverë-verë, lidhëset e flokëve duhet të jenë gjigande. Bishti duket edhe më i bukur dhe pamja juaj më e freskët!