0Shares

Me siguri nuk ka person i cili nuk dëshiron të hajë palpeta. Mirëpo, ato kërkojnë mjaft kohë që të piqen dhe pas përgatitjes së përzierjes gjithmonë mbeten enë të palara.

Por, pasi që të shikoni këtë mënyrë të gatimit, me siguri do të kënaqeni dhe do të gatuani ekskluzivisht kështu – në shishe! – transmeton Telegrafi.

Shikoni se si duhet t’i gatuani:

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)