Papuçet të cilat shumica i konsiderojnë si më të shëmtuarat në botë, tani mund të barten edhe në vend të çantës

Shumica janë befasuar që nga çasti kur kanë filluar të barten jashtë oborrit të shtëpisë, kur janë shfaqur në pista mode dhe janë bërë shumë të popullarizuara, transmeton Telegrafi.

Pas kësaj, i kanë zbukuruar me gurë të vegjël dhe lëkurë, gjë që nuk i ka penguar shumicën që ende t’i quajnë papuçe më të shëmtuara në botë.

A post shared by PIZZASLIME (@pizzaslime) on Feb 4, 2019 at 7:20pm PST

Tani edhe një herë i kanë bërë me shtesë, më saktësisht, këtë herë u është ndryshuar plotësisht destinimi dhe tani barten si çantë.

Brendi Pizzaslime ka bërë çanta nga këto papuçe dhe tani mund të gjenden vetëm në ngjyrë të verdhë dhe të zezë.

Në treg gjendet seria e kufizuar prej 25 copësh, ndërkaq çanta kushton 300 dollarë. /Telegrafi/