Nuk ka ndryshime në veprimtarinë politike të Partisë Socialiste, dhe nuk kemi nënshkruar propozimin e besimit të Qeverisë të paraqitur nga OBRM-PDUKM, sepse ne ishim të ndaluar, por jo se ne po përkrahim Qeverinë e Zoran Zaev”, tha Vladanka Aviroviq, për Plusinfo.

Jam në pushim mjekësor që javën e kaluar. Unë kisha një ndërhyrje në gjunjë dhe nesër më duhet të jap një ndërhyrje. Nuk ka ndryshim në pozitat politike të PS, ne nuk duam të bashkohemi me qeverinë apo të mbështesim Zaev. Kolegu Stojan Milanov kishte një seancë në Shtip dhe kolegu Ljupço Dimovski ishte i zënë me dy seanca gjyqësore. Unë shpresoj se nesër do të shihem me kolegën Milanov për të koordinuar seancën kuvendore për mocionin e qeverisë, sepse unë për shkaqe shëndetësore nuk mund të shkojë në një seancë plenare – tha Aviroviq.