Damat të cilat i duan ngjyrat e hareshme me siguri do ta adhurojnë këtë trend

Dashuria ndaj trendit neon i cili ka qenë shumë i popullarizuar gjatë viteve tetëdhjetë të shekullit të kaluar nuk ka për qëllim ta lëshojë fronin e modës, transmeton Telegrafi.

Gjatë verës kemi parë gjithandej pjesë veshjesh në këto ngjyra të zjarrta dhe interesante.

View this post on Instagram

A post shared by Rachel Garrahan (@rgarrahan) on Sep 4, 2019 at 1:04am PDT

Nëse nuk jeni edhe aq të guximshme që të visheni komplet në nuanca neoni, atëherë me siguri do t’ju pëlqejë ideja mbi aksesorët në ngjyra të këtilla.

Siç thonë disenjatorët dhe ekspertët e modës të gjithë aksesorët neon, nga stolitë deri te çantat dhe detajet për flokë, do të jenë në trend këtë vjeshtë.

View this post on Instagram

A post shared by Slutty Raver Costumes (@sluttyravercostumes) on May 6, 2019 at 9:18am PDT

Me këto detaje interesante do të plotësoni çdo veshje dhe do t’u jepni vulë interesante.

Edhe veshjet më të thjeshta do të duken interesante, nëse i shtoni detajin e këtillë.

View this post on Instagram

A post shared by Rostfleckhaus (@rostfleckhaus) on Jul 9, 2019 at 10:13pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Lauanna Formiga (@lauannaformiga) on Jan 21, 2019 at 4:27pm PST

View this post on Instagram

A post shared by KamCreates (@kamcreates) on Jun 13, 2019 at 3:24am PDT

/Telegrafi/