Nëse akoma nuk je e sigurt se çfarë do të mendosh për këto nuanca, shiko sa mirë i kanë përdorur këto yje

Ngjyra e argjendtë platini e flokëve përfundimisht është hap i guximshëm, transmeton Telegrafi.

Edhe pse nuk është e krisur si disa ngjyra gërthitëse, më shumë bën pjesë ndër ato se sa ndër nuancat klasike të së gështenjtës, të zezës dhe biondes.

Këto ngjyra në të vërtetë janë fantastike, sepse pothuajse nuk ka femër së cilës nuk i rri mirë.

Ngjyrat e errëta të flokëve mund të theksojnë mungesat në fytyrë dhe t’i bëjnë vijat e fytyrës më të vrazhda.

Sapo të jetë ngjyra më e çelët, aq më mirë mbulon ato mungesa dhe zbut vijat në fytyrë. /Telegrafi/

Cardi B

Ciara

Cara Delevinge

View this post on Instagram

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Mar 29, 2017 at 10:13am PDT

Kim Kardashian

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 25, 2018 at 7:55am PST

Jennifer Lawrence

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on Nov 23, 2018 at 3:38pm PST

Lady Gaga

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Dec 22, 2018 at 4:15pm PST

Kylie Jenner

View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Nov 21, 2016 at 5:52pm PST

/Telegrafi/