Keni probleme me ereksionin? Mos u pikëlloni, vetëm hani këta tre artikuj ushqimorë çdo ditë dhe penisi juaj do të funksionojë pa problem.

Shumica e meshkujve kanë probleme me potencën, mirëpo nuk marrin guximin të vizitohen te mjeku lidhur me problemin që kanë.

Prandaj, nëse edhe ju keni probleme të këtilla, provoni me gjëra të thjeshta – ndryshojeni ushqimin. Nuk dihet, mbase vetëm kjo do t’ju mjaftojë, transmeton Telegrafi.

Këta tre artikuj do të duhej t’i hani çdo ditë:

1. Banania

Zemra është ndër faktorët kryesorë për arritjen e ereksionit. Prandaj është me rëndësi ushqimi juaj të ketë artikuj të pasur me kalium, ndërkaq banania mu për këtë ju është e nevojshme.

Banania gjithashtu përmban përqindje të lartë të natriumit, gjë që gjithashtu i kontribuon shëndetit të zemrës dhe qarkullimit më të mirë të gjakut.

2. Salmoni

Ky peshk përmban përqindje të madhe të thartirave yndyrore esenciale, si p.sh. omega 3. Ato pra tëhollojnë gjakun, gjë që ndihmon në qarkullim të mirë dhe vetvetiu arritje më të lehtë të ereksionit. Hulumtimet kanë treguar që qarkullimi i gjakut, definitivisht është gjëja më e rëndësishme e cila ndikon në arritjen e ereksionit.

3. Qepa

Shumica e shkencëtarëve këtë artikull fillojnë ta kuptojnë si shumë të rëndësishëm për potencë. Qepa gjithashtu forcon qarkullimin e gjakut, ndërkaq me atë rast pengon shfaqjen e koagulimit të gjakut. /Telegrafi/