LAJMI I FUNDIT:

Nëse jeni lindur në njërin prej këtyre tri shenjave – thoni lamtumirë mbarësisë jetësore

Nëse jeni lindur në njërin prej këtyre tri shenjave – thoni lamtumirë mbarësisë jetësore

Shpresojmë të mos jeni në mesin e tyre

Nëse u ecën në dashuri, përjetojnë fiasko financiare dhe afariste. Vrapojnë pas mbarësisë, por assesi ta arrijnë dhe pothuajse kurrë nuk e gëzojnë në mirëqenie të plotë.


Këto tri shenja kanë mësuar të jetojnë dhe të luftojnë në të gjitha frontet, transmeton Telegrafi.

Virgjëresha

Virgjëresha dëshiron të sillet sikur ka dalë fitimtare nga situatat e caktuara, mirëpo e vërteta është krejtësisht ndryshe.

Me dëshirë meritat e veta do t’ia ofrojnë dikujt që ta bëjnë të lumtur, por jo edhe vetes.

Pafundësisht do të perfeksionojnë detajet për të arritur qëllimin, i cili shpesh di t’u dalë dore. Mirëpo, Virgjëresha kurrë nuk heq dorë.

Shigjetari

Shigjetari, si edhe Virgjëresha, di të heshtë dhe t’ua lërë lumturinë e vet të tjerëve, në vend që ta grabisë për vete.

Dinë të humbin në jetë dhe përballen me dinjitet me momentet e këqija.

Shigjetari di të jetë dembel dhe për këtë shkak momentet më të shndritshme në jetë u dalin dore.

Bricjapi

Bricjapi është jetë e hidhur. Probleme të vogla nuk do rreshtin së shqetësuari.

Kanë një sens të fortë të së drejtës dhe gabuarës. U pëlqen t’i bëjnë gjërat në atë mënyrë se si ata besojnë se është e drejtë dhe janë të prirur të ndikojnë të tjerët.

Përfshirja emocionale nuk është e thjeshtë për ta. Janë kontrollues dhe duhet të mësojnë të harrojnë të shkuarën dhe se ndonjëherë duhet të shkojnë pas turmës. /Telegrafi/