Prej sot filloi rikonstruktimi i bulevardit “Vidoe Smilevski-Bato”, me çka një pjesë e aksit do të mbyllet për qarkullim.

Rikonstruktimi bëhet përgjatë rrugës “Boris Kidriç” deri në rrugën “Ilindenska” në Tetovë.

Kjo rrugë është mundësuar pas bashkëpunimit në mes Ndërmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë” dhe Komuna e Tetovës.

Drejtori i NP” Rrugët e Maqedonisë” thotë se pas përfundimit të kësaj rruge vitale për tetovarët, do të nis edhe hapja e rrugës deri tek Kazerma e Tetovës./Telegrafi/