Për të gjithë sipërmarrësit dhe pronarët e bizneseve në Prishtinë tashmë ka ardhur një mundësi e shkëlqyer, kjo sepse një objekt afarist gjendet në shitje në një nga lagjet me të kërkuara të kryeqytetit, Mati 1.

Objekti ka një sipërfaqe të bollshme prej 420 m2 dhe është e ndarë me dritare në disa zyra me ndriçim të mjaftueshëm natyror të siguruar nga dritare të mëdha. Zyrat janë perfekte për profesione të ndryshme, duke përfshirë zyrat ligjore, agjencitë e marketingut dhe profesione të tjera që kërkojnë një hapësirë pune profesionale.

Përveç zyrave, ndërtesa përmban një kuzhinë për lehtësinë tuaj, një depo për pajisjet dhe dosjet tuaja, dhe katër tualete për stafin dhe klientët. Ngrohja qendrore siguron një ambient të rehatshëm pune gjatë gjithë vitit, dhe lokacioni është i përsosur për çdo biznes që kërkon të krijojë bazën e konsumatorëve në Prishtinë.

Lagjia Mati1 është shumë e kërkuar dhe konsiderohet si një nga zonat më të dëshirueshme të qytetit. Është i njohur për infrastrukturën e tij moderne, mjedisin paqësor dhe afërsinë me pika referimi të rëndësishme si qendra e qytetit dhe autostradat kryesore.

Ky objekt është i përkryer për sipërmarrësit dhe pronarët e bizneseve të cilët janë në kërkim të një zgjidhjeje çelësi në dorë për nevojat e zyrave të tyre. Me gjithçka që ju nevojitet tashmë, mund të përqendroheni në rritjen e biznesit tuaj dhe arritjen e qëllimeve tuaja. Është një mundësi e madhe investimi që me siguri do të shpërblehet në planin afatgjatë.

Mos e humbisni këtë mundësi të rrallë për të zotëruar një pronë të paluajtshme në një nga lagjet më të dëshirueshme të Prishtinës. Na kontaktoni sot për të planifikuar një shikim dhe për të filluar udhëtimin tuaj drejt një sipërmarrjeje të suksesshme biznesi!

Çmimi për metër katror është 1,400 euro.

OBJEKTI AFARIST NË SHITJE

Lokacioni : Mati 1

Sipërfaqja: 420m2

Hapësira e ndarë me xhama

Kuzhina

Depo

4 Tualete

Ngrohje qendrore

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90