Ministria për Punë të Brendshme të Greqisë për rrjetit social ‘Twitter’ uroi anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO.

Ata thonë se presin nga Maqedonia e Veriut bashkëpunim konstruktiv, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Urojmë Republikën e Maqedonisë për anëtarësimin e saj në NATO, si anëtare e 30-të e Aleancës. Mirë se na erdhën fqinjë tanë në familjen e NATO-s dhe presin bashkëpunim konstruktiv në kuadër të aleancës”, shkruajnë nga Ministria greke për Punë të Jashtme.

Maqedonia e Veriut edhe zyrtarisht anëtare e NATO-s Maqedonia e Veriut edhe zyrtarisht anëtare e NATO-s

Ndryshe gjatë ditës së djeshme, përmes një njoftimi sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg, thotë se tashmë Maqedonia e Veriut është pjesë e familjes së NATO-s./Telegrafi/