Ky është momenti befasues kur një gjirafë vrapon pas një automjeti që po bartte entuziastë të safarit në Afrikën e Jugut.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, gjirafa jeton në natyrë në Rezervën e Lojërave në KwaZulu Natalin verior.

Momenti është kapur nga fotografi që mbulon “botën e egër” dhe udhëzuesi i safarit, Matt Yardley. Ai dhe ekipi i tij u larguan në interesin më të mirë të të ftuarve – dhe gjirafës.

Ndonëse shpejtësia me të cilën po vraponte mund të duket në fillim e frikshme, gjirafa thjesht po hetonte dhe nuk agresive në asnjë mënyrë. /Telegrafi/