LAJMI I FUNDIT:

Mjekësia në Ciar Medical – një kombinim i teknologjisë dhe përkushtimit

Mjekësia në Ciar Medical – një kombinim i teknologjisë dhe përkushtimit

Kujdesi ndaj shëndetit është tregues i një jete cilësore. Ciar Medical përmes operacioneve mrekulli prej vitesh dëshmoi që asgjë që mund ta mendojë mendja e njeriut, nuk është e pamundshme. Pacientët e shëruar të kthyer në shtetet e tyre, vazhdojnë të jenë dëshmia e korrektësisë dhe besueshmërisë ndaj pacientit që pasohen pashmangshmërisht nga suksesi që vjen pas këtyre dyjave.

Andaj kur përmendet Ciar Medical pacientëve gjithnjë u kujtohet mundësia për zgjidhje të problemeve shumëdimensionale, garantimi për mos ndryshim të çmimit, besueshmëria dhe mikpritja turke për mysafirët që vijnë.

Mjekët specialistë të mbështetur nga teknologjia e fjalës së fundit, me profesionalizëm dhe përkushtim i trajtojnë mysafirët e ardhur në Turqi për mjekimin e problemeve të tyre shëndetësore.

Urologët dhe ortopedët, përmes operimeve që i bënë, jo vetëm që i përmirësuan jetët e pacientëve të tyre, por këto operime lanë gjurmë në revistat shkencore të mjekësisë.

Kurse mjekët e Pediatrisë dhe të Kirurgjisë, gjatë mjekimit të pacientëve të tyre, nuk mbetën të kufizuar vetëm me shërimin e pacientëve, por përmes kësaj i gëzuan edhe familjarët e tyre.

Rikthimi i shpresës te pacientët që u mjekuan në departamentet e Onkologjisë, vazhdon të mbetet kënaqësia më e madhe shpirtërore si për mjekët gjithashtu edhe për stafin organizativ.

Për më shumë informacione kontaktoni në numrin +90 542 454 24 27 .

Në trend Ekonomi

Më shumë
Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Sherife Kçiku Vishaj
Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Horizon School
Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Edil Project
Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Ekonomi
Banka Botërore parashikon rritje të lartë ekonomike në Ballkan, mbi 3 për qind pritet të jetë në Kosovë

Banka Botërore parashikon rritje të lartë ekonomike në Ballkan, mbi 3 për qind pritet të jetë në Kosovë

Ekonomi
​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

Ekonomi
Kalo në kategori