Askush nga ne nuk i pëlqen stereotipet. Të paktën jo ata që janë mësuar të sjellin në çdo sezon modele të reja

Të gjithë stilistët e flokëve në Los Angeles, kanë sjellë së fundi pesë modele të cilat po dominojnë në vjeshtë.

Në fakt, kur bëhet fjalë për tendencat e flokëve, mund të mendoni se flokëve e valëzuar, modeli që njihet si ‘beach waves’ dhe ngjyra bionde (Malibu Barbie) mund të shihen kudo, por në fakt, këtë vjeshtë ka ndryshuar.

Më konkretisht, ai ka vërejtur një sjellje në kohë të modeleve retro, duke u nisur edhe nga ajo që është shfaqur në “Once Upon a Time in Hollywood”, një film i këtij viti në të cilin dominojnë shkurtimet e theksuara të flokëve që ju ndoshta i keni parë nëpër koncertet e viteve ’90, te “Spice Girls”.

John D, stilist i famshëm dhe ambasador i markës Tresemmé,  për këtë vjeshtë ka propozuar pesë tendencat e flokëve që dominojnë këtë vjeshtë:

1. Stili Bob, vjen nga vitet ’90

2. Flokë gjysmë të mbledhur, lart

3. Flokë me ngjyra dramatike (pastel, të kuqe, platin, edhe të zeza të forta)

4. Balluke

5. Stili i viteve ’70