Lance Evolution mund të rikthehet, si një sedan sportiv

Deri më tani, është menduar se Lance Evolution, që u largua nga prodhimi para disa vitesh, për shkak të fokusit te makinat SUV, nuk do të rikthehej më, mirëpo del të jetë e kundërta, transmeton Telegrafi.

Ky sedan sportin, pritet të rikthehet së shpejti, në versionin e njëjtë dhe jo të përshtatur si crossover, që është makinë më e kërkuar në treg.

Bashkëpunimi me Renault-Nissan, i ka mundësuar Mitsubishit që të zgjerojë modelet, duke rikthyer të vjetra, apo të nxjerrë tërësisht të reja

Dukje që mund të kishte gjenerata re e Mitsubishi Lance Evolution, e ka menduar kompania Kolesa, të përshtatur me makinat moderne. /Telegrafi/