LAJMI I FUNDIT:

Menaxhimi i mirëfilltë i burimeve njerëzore siguron një kompani të suksesshme

Menaxhimi i mirëfilltë i burimeve njerëzore siguron një kompani të suksesshme

Ka kohë që keni menduar të bëheni një lider i suksesshëm në fushën tuaj.. apo jo?!

Në një botë të ndryshme, menaxhimi i mirëfilltë i burimeve njerëzor ju siguron një kompani të suksesshme.

 Si mund të ndikojë kjo në përmirësimin e kulturës së punës dhe rritjen e angazhimit të stafit tuaj?

Është koha të mësoni: si të identifikoni dhe të zgjidhni problemet në burimet njerëzore, si të punoni me kolegët dhe si të ndihmoni punonjësit tuaj të zhvillohen personalisht dhe profesionalisht.

Me 7 PRILL, ju do të fitoni njohuri dhe teknika të reja që do t’ju ndihmojnë të ndërtoni një ekip: të suksesshëm, të qëndrueshëm, bashkëpunues dhe produktiv.

Regjistrohuni tani dhe mos e humbni më rastin. Shihemi në seminar!

REGJISTROHU TANI

Artikull i sponzorizuar